2012-02-04

Kunde inte komma på någon titel.


Jag haft en mindre dispyt med grannarna, dom stod ute på balkongen, tjålade högt och länge, och använde ord och meningar som "du bah", "o ja bah" och "o sen bah". Detta gjorde mig mäkta irriterad, och då slog det mig att dom måste verkligen ha utomordentligt tråkigt om dom inte har något bättre för sig än att stå och haspla ur sig halva meningar hela kvällen. Så jag tänkte att jag skulle bjuda på lite underhållning.
Jag drog på "En kungens man" med 'Hjalle & Heavy' och började glatt sjunga med, så högt jag förmådde med min bästa och hesaste punkröst. Drog till och med ett litet luftgitarr's solo, det var enastående. Strax därpå hörde jag dom öppna balkongen dörren med kvävda skratt och flydde in i trygghet.
Pah ... Amatörkritiker.Dante fick stanna kvar hos mormor inatt med, hon lockade honom med 'Melodifestivalen' den onda fan! Förra året var jag tvungen att lyssna på "Jedward" och "Eric Saade" tills jag var färdig att spy, våldsamt. Så nu fasar jag lite för morgondagen, vilken sorts hemsk musik kommer han nu vilja spela på repeat om och om igen?

...Men det är imorgon det, i nuet har slagit mig ner i sängen för att se på skräckfilmen "The Descent" och dricka rödvin ur en plastmugg. Jag är så jävla 'classy' ibland så det är fan inte sant.

-D.

6 kommentarer:

 1. Ha ha verkligen "classy" men allt funkar om man vill. Smaken är densamma. ;)

  SvaraRadera
 2. Det smakade precis likadant, så jag är nöjd! :)

  SvaraRadera
 3. Hej! Jag har också adhd, och min bror har adhd och asperger som du.
  Hur länge har du haft adhd? alltså hur länge har du vetat om det.
  Btw, du har en jävligt cool stil. Skulle vara fett coolt att ha dig som morsa ju haha. Kommer fortsätta läsa din blogg! :)
  kram!

  SvaraRadera
 4. hahaha, tycker det var en bra grej för att få tyst på jobbiga grannar.
  fin blogg förresten, ha en trevlig kväll

  SvaraRadera
 5. Emma: Hej! Jag fick veta att jag hade ADHD för ca 1,5 år sen! Haha, åh tack så mycket! Jag bara hoppas att min son också tycker det om några år när de "skämmiga" åren kommer! :) Kram!

  SvaraRadera
 6. Anna: Ja dom gick ju in om inte annat! :) Tack så mycket, jag önskar dig detsamma!

  SvaraRadera