2012-02-03

Oooops.


Nu jävlar har här sovits som sig bör!
Dante ville sova hos mormor idag, och det fick han ju naturligtvis. Men direkt när pojken landat tryggt i mormors förvar så landade en oförklarlig trötthet över mig, jag behövde inte vara orolig för att något ska hända under tiden jag sover, ingen tidfrist på hur länge jag får sova utan att någon annan blir lidande. Ingen tid att passa. Så när jag kom hem kröp jag bokstavligt talat upp i sängen, lade mig till rätta med "Häxor i faggorna", och kvicknade helt plötsligt till med boken i plytet, nu. Det var ju inte så bra i och för sig, men jag mår betydligt mycket bättre. Nu gäller det bara att hålla sig vaken till en passande tid imorgon, ta sömntabletterna jag fått, och för en gångs skull sova en hel natt rakt igenom.

Nu sitter jag i varje fall här med ett glas vin i handen och en värmefilt i knät i en ekande, tom lägenhet och funderar på vad jag ska ta mig för, men om jag känner mig själv rätt så blir det nog "Dragon Age: Origins" och några öl som står på schemat inatt. Jo, jag är nog faktiskt hundraprocentigt säker på den saken.

Men innan jag pyser iväg så var det en sak till, jag vet inte hur många av er som hann notera inlägget där jag lade upp 'aldrig tidigare visade bilder'. Jag var nämligen tvungen att ta bort det då det ställde till en jävla massa oreda i bloggen, text som hamnade utanför rutorna o.s.v. Dock har det blivit lite efterfrågan på det inlägget då det tydligen ligger kvar på 'bloglovin' men inte här. Så jag försöker igen med åtminstone några av bilderna och hoppas på att bloggen inte får en allergisk reaktion igen. Oförskämda blogghelvete.
Så här är dom i varje fall, jag önskar er nu en fortsatt trevlig fredag, tar min öl och beger mig in i tv-spelet's fantastisk värld.-D.

5 kommentarer:

 1. fin blogg du har :) och gillar din stil :)

  SvaraRadera
 2. Tusen tack till er båda! :)

  SvaraRadera
 3. Lägger till dig på bloglovin' Ska bli spännande att läsa din blogg och se hur dina dagar ser ut. =) Gillar du min blogg får du gärna lägga till mig med.

  SvaraRadera
 4. Tack celine! Jag kommer att följa din blogg! :)

  SvaraRadera