2012-02-02

Stay wide awake.


Jag gav upp hoppet om att få nån sömn för ca en timma sen, så nu sitter jag här och huttrar och dricker kopp efter kopp fylld till bredden med kaffe. Om jag bara kunde förstå varför jag inte kan sova, jag tror inte att jag är orolig för något. Eller ens stressad över något. Jag har bara jävligt svårt att varva ner.


Eller jo, stressad är jag. Men det är jag jämt, redan vid midnatt låg jag och stressade över att få upp Dante. Så svårt är det inte, det är bara att rycka tag i fötterna och hiva upp honom. Sen att han somnar till i soffan är en annan femma, då är han åtminstone uppe. Så jag vet inte faktiskt ens vad jag är stressad över... och det gör mig stressad. Onda cirkeln, hej kom och hjälp mig.

-D.

6 kommentarer:

 1. Om du provar att dra ner på kaffedrickandet ska du se att det löser sig själv ;)

  SvaraRadera
 2. Har du provat kedjetäcke eller bolltäcke? Jag har nyligen provat ut ett kedjetäcke som jag ska få hem om ett tag.

  SvaraRadera
 3. Mamma: Ja jag lär ju få göra det nu om inte annat!! :(

  SvaraRadera
 4. Y: Vad är ett kedjetäcke? Har faktiskt aldrig hört talas om men om dom skulle kunna hjälpa så är jag villig att göra allt! :)

  SvaraRadera
 5. Ett kedjetäcke har samma funktion som ett bolltäcke, fast istället för bollar i så är det kedjor. Man kan vända på det för att ändra tryck. När man ligger ner så känns det som om någon kramar en, alltså man kan säga att täcket formar sig mycket efter kroppen. Om man föredrar ett kedjetäcke eller ett bolltäcke är upp till en själv, man får känna efter. Du kan ta kontakt med en arbetsterapeut för att få mer information :)

  SvaraRadera
 6. Y: Sweet! Då måste jag börja höra mig lite för! :)

  SvaraRadera