2012-01-28

Bild- & Video Special.


Home sweet home.
Trots att jag är nå så djävulskt trött så har jag haft en förjävla trevlig förmiddag. Barnen lajjade och lekte under tiden den väldigt udda samlingen mödrar satt och pratade barnförbjudet, drack kaffe och konverterade in till både det ena och det andra. Men även vi fick leka, med barnslig förtjusning beslagtog vi en mask som ändrade om rösten, det var mäkta populär vilket kan ses längre ner.
Dagen till ära har även ett nytt rekord slagits, rekordet i uddaste förfrågning. Jag vet inte riktigt vad vi pratade om, men plötsligt slår det väll ner en liten talgdank i Connie's huvud och hon svänger sig hastigt runt och frågar, det här; "Men du! Du vill säkert vara med imorgon när vi ska jaga en burk fryst soppa ner för Pershyttebacken?! Klockan elva? Den som skadar sig mest får röka en cigarr!"
Hrm-hrm... Hur lockande detta fantastiska erbjudande än må vara så avböjde jag. Jag var frustrerad nog över att behöva befinna mig på kaffe och lunch klockan tio en lördagsmorgon. Vad skulle jag då inte vara om jag vart tvungen att kliva upp i ottan en söndag för att lalla upp till pershyttan och jaga burksoppa ned för en lång jävla backe med siktet inställt på att skada mig så mycket som möjligt så att jag som belöning ska få röka en cigarr, tsk-tsk-tsk. Heltossiga fruntimmer! (Som Dante nu för övrigt totalt kärat ner sig i, men han vill inte gifta sig med henne, det är hon för knäpp för säger han.)

Nej, idag har jag enbart siktet inställt på en lång stödvila och sen en kall öl med en filt i soffan.
Men här kommer i varjefall en sjuhelvetes massa bilder från denna helskumt, trevliga dag.
 
 
Nu ska jag fan sova. G'natt.
-D.

1 kommentar:

  1. hej allt bra med dej ? lusta tt vara med i dagens blogg ?http://mariaenliten.blogg.se/2012/january/dagens-vinnare-och-dagens-blogg.html#comment

    SvaraRadera