2012-01-21

Hem och iväg.


Det vart ingen uppdatering igår, vart kvar där över natten och i min alkoholdimma kunde jag varken minnas mitt användarnamn eller mitt lösenord. Underligt.
Det var dock en väldigt lyckad kväll igår; Lina hade VM i handgester, Mamma hade tappat bort hjärnan någonstans efter vägen på väg hem från jobbet och jag pratade exalterat på om tv-spels musik innan det hela urartade till fulbilder och några rundor av "Vad skulle du välja om du var tvungen att äta det här Äcklet eller det här Vidriga?", sen har jag även ett vagt minne av en diskussion om choklad-doppade ollon. Underligare.Nu är jag i varjefall hemma och har duschat av mig gårdagens bravader och sminkat mig på nytt, så nu bär det minsann iväg igen mot hemlig ort. Återkommer imorgon.


-D.

4 kommentarer:

 1. hmmm...ser ut som att vi har en väldigt allvarlig diskussion! Tur att folk inte vet vad vi egentligen diskuterade ;)
  tack för en fin bild på en oduschad,med frillan från fm jobb mor!! det kommer payback så småningom du :D

  SvaraRadera
 2. Hej! Läs min blogg som handlar om mitt liv med adhd och depression. Jag gör länkbyten och bloglovin byten, säg bara till!
  Kram!
  skulle vara kul om vi kunde följa varandras bloggar, såg att du har adhd och asperger. min bror har också adhd och asperger. fast vad jag vet så har jag bara adhd.

  SvaraRadera
 3. Jag kunde ha lagt upp värre ska du veta. ;P

  SvaraRadera
 4. jag med !satt och kolla runt lite i album fundera på om det är dax för lite scanning ;)

  SvaraRadera