2012-01-30

Hemsökt av Kalle Anka's sexvanor.


Runt läggsdags igår ringde Mulle, vi pratade lite om livet i allmänhet innan en konversation dök upp som lät ungefär så här:

 - Jaha, ska du sova snart eller?
 - Tänkte det, men jag har haft så jävla svårt att sova den senaste tiden.
- Du är ju överspänd, försök att slappna av istället.
- Jag försöker, men jag kan inte!
- Tänk på Kalle Anka, då slappnar man av... eller bilar, det funkar också.

Då mitt intresse för bilar är näst intill obefintligt valde jag Kalle Anka. Vad hade jag att förlora?
Det började faktiskt bra, jag slappnade faktiskt av. Jag drogs tillbaka till den tid då jag bekymmersfritt låg i mitt flickrum där väggarna pryddes av ett tjugotal häst-affischer och någon enstaka affisch av en barbröstad Marcus Schenkenberg och fnissade förtjust till Kalle Anka's ständigt misslyckade upptåg. Men som alltid när jag tänker för länge på någonting så börjar min förrädisk hjärna i smyg att analysera allt den kan komma över tills det slutligen urartar katastrofalt. Just i det här fallet ledde fanskapet mig in på dom incestuösa släktbanden i Familjen Anka. Jag förbannade mig själv, viftade ilsket bort alla tankar om Kalle och hans Romanovska jävla familj tills jag tillslut lyckades ignorera mig själv och somna. Nåja, helt illa var det ju inte... Jag somnade ju i varjefall? Visserligen i rent självförsvar, men ändå. Men för säkerhets skull kör jag nog på Bamse ikväll, där kan det väll ändå omöjligt spåra ur. Isåfall måste jag nog lägga in mig själv med omedelbar verkan.


Nu tänker jag äta upp min frukost, slå på en kanna kaffe och sen rycka upp sonen ur sängen innan det är dags att ila iväg till skolan. Måndagar... vilket jävla skit.

-D.

2 kommentarer:

  1. Åh, älskar såna där skumma tankar man kommer in på när man egentligen borde sova. Jag brukar iallafall tänka mig igenom hela alfabebet när jag ska sova med stora och små bokstäver, kanske är något att testa? Låter lite skumt kanske men det funkar! Då tänker man iallafall att man ser ett stort A framför sig när man andas in (djupa andetag) och sen ett litet a när man andas ut, sen ett stort B osv :)

    SvaraRadera
  2. Haha! Jag tycker det är enormt frustrerande, det har förstört kalle för all evighet för mig! :)
    Jag är absolut villig att ge det ett försök, har jag provat att räkna får kan jag väll ändå prova alfabetet! Tack för tipset!

    SvaraRadera