2011-02-21

Ego-special i Victoria`s secrets.


Precis som jag lovat, så här ser dom alltså ut på, och det vart lite mer ego-special än vad som skulle vara tänkt, men hey, då det är min blogg är det ju ganska naturligt att där också finns bilder på mig.
Vi har haft en riktigt mysig dag här hemma, först tittade vi ju som sagt på "Machete" som nu har förtjänat en plats på min lista bland favoritfilmer, fick nog till och med lite rysningar av detta nya mästerverk!


Sen vart det kycklingsallad i sällskap av mor, lillasyster och dante framför "Big Brother Live" där mor och jag blev kvar framför tv-rutan bra länge tills mamma tog en bakpaus och bakade dessa förträffligt skitgoda kladdkakemuffins med vanilj-kesella och hallon.
Det har verkligen varit en helgrym dag på alla sätt och vis, imorgon blir det dock inte lika roligt då det blir en tidig visit till hjärnskrynklaren för att se efter så att allt fortfarande står rätt till i huvudet på Jessica, i sincerely doubt it. Därför tänker jag säga god natt till er redan nu, så syns vi igen tidigt imorgonbitti.
Night, night. ;)

-D.

6 kommentarer:

  1. Ja visst var det? :) Jag är riktigt nöjd faktiskt!

    SvaraRadera
  2. Du är så underbart vacker och ibland saknar jag att prata med dig.

    SvaraRadera
  3. Awwww tack snälla, snälla du!!

    SvaraRadera