2011-02-15

Wakey wakey, eggs and bakey.Min sunkighets-dag är nu officiellt över: 
Nyduschad med nyfärgat hår, sminkad och betydligt fräschare palter än gårdagens strejk-kläder. Så nu förtjänar jag att slå mig ner en liten stund med en kopp kaffe och skriva lite tycker jag.
Natten som varit har varit underligare än vanligt och helt klart mer skrämmande än vanligt, dante skrämde nämligen vettet ur mig med sina nattmaror, helt plötsligt började han gnälla, gällt och högt, satte sig upp i sängen och flyttade sig till sängkanten, fortfarande djupt sovandes med ögonen avslappnat stängda och började göra en massa rörelser med armarna och mummla konstigt, sen började han åla runt i sängen med ansiktet tryckt mot madrassen på knä med armarna släpandes efter sig, fortfarande mumlandes, in under täcket och lakanet, och dängde sen en liten sväng med kudden innan han lade sig i en väldigt obehaglig position för att sova lungt igen. Detta hände ytterligare två gånger under natten och jag låg väldigt illa till mods och funderade på om jag skulle försöka somna om igen, eller om jag skulle ringa en exorcist.

Tror att han kanske börjar bli lite sjuk om jag inte misstar mig, men då brukar hans konstiga sömnvanor kunna spåra ur mer än vanligt... stackaren.

Ska snart ta och vandra ner till affären för att köpa snus och få lite frisk luft, men först, mycket, mycket mer kaffe.
-D.

2 kommentarer: