2011-02-15

"Jag hatar att säga hej till tantar."


När vi var på väg hem från affären så mötte vi en liten tant som jag hälsade artigt på, hon hälsade glatt tillbaka, och precis när hon gått förbi så säger dante; "Jag hatar att säga hej till tantar!", "Va? Varför då?" frågar jag medans jag har tankarna någon annanstans, "Jag är allergisk." svarar han kallt samtidigt som han går och sparkar på en bit is som hamnat i hans väg. "Jaha..." svarar jag.
När vi gått ytterligare några steg börjar jag rannsaka min hjärna efter "Accepterade Sociala Beteenden" och kommer fram till att i uppfostrings-syfte borde jag nog säga något, så jag tillägger ett; "Så får man förresten inte säga.", "Varför då?" frågar han lite trotsigt och rynkar på ögonbrynen, "För att man inte får det."


Men nu har jag ivarjefall fått mitt snus, kiddot har fått ett kinder-ägg och när vi kom hem slog vi oss ner vid matbordet med varsin tallrik "Coco-pops" och varsitt glas med brämhults blåbärs-dryck, så nu är vi mätta och glada och han tittar på Scooby-doo under tiden jag sitter här och samlar energi till att orka pussla lite.
Nu ska jag ta mig en apelsin.

-D.

6 kommentarer:

 1. Barn säger verkligen vad dom tänker och tycker! :)

  Fin blogg du har!

  SvaraRadera
 2. Haha, ja verkligen! Jag hoppas bara att inte lilla tanten hörde honom! Tack så mycket! :)

  SvaraRadera
 3. Barn är ju ärliga & det är ju bra men man kanske vill att dom inte ska säga de så högt direkt just då! :P

  SvaraRadera
 4. Nej det kändes ju lite förargligt att han sa det så pass högt så hon antagligen hörde, men jag håller tummarna för att hon inte gjorde det. :D

  SvaraRadera
 5. Lite roligt med allt som barn säger. Allt bra?

  SvaraRadera
 6. Ja många skratt får man sig allt av dessa goa ungar! :) Jovars allt är bara bra, tackar som frågar! :D

  SvaraRadera