2011-01-07

A new beginning.


Så var jag igång igen, ett nytt år, ett nytt liv, kort sagt; en ny början.
För dom som vet vem jag är "in real life", så behöver jag nog inte berätta att dom senaste månaderna i mitt liv inte varit dom bästa, det har inte varit så lockande att skriva blogg under denna tidpunkt heller.
Men då skrivandet är den bästa terapin för mig så kör jag ändå, munter eller inte, glatt eller sorgset. Trots allt är det ju livets byggstenar, det ena kan inte existera utan den andra, liksom liv och död. 
Så nu kör jag mitt race, gillar det ni inte, lycka till med livet och sluta läs, för er som vill läsa, så jag tackar på förhand för intresset. Detta är de första, stolta ego fotona år 2011.


Very well..., ehm.
Jahapp, ...Var fan ska jag börja? Jag kan ju börja med att helt från det blå berätta att min far präntar i dante just nu att han ska börja kalla sina morbröder för "bonnlurkar". Så nu springer han runt här och sjunger "Bonnlurkar, bonnlurkar". Hrm..., men det mest logiska är väll eftersom att det är ett nytt år, så börjar vi från årsskiftet, det fick en rivstart med ett riktigt trevligt nyårspartaj hos Emelie och Markus med väldigt trevligt folk och humöret var på topp, eller ja hos mig åtminstone. :)
Vilket ni kan se, här:


Mitt nya motto för året skall banne mig bli "Let`s drink, and be merry!", och tydligen mitt omedvetna nya motto/nyårslöfte;  "No smoking". Så nu snusar jag "catch-mini" istället tills det värsta suget lagt sig, och fy satana perkele vad det svider, tänk att män faktiskt föredrar detta framför en ljuvlig liten giftpinne, tossiga karlar. Tsk-tsk.
Oh yeah, ..right, påtal om tossiga karlar så har jag ju avsvurit mig det där med kärlek också, det återstår nu bara att se hur mitt nya år kommer att te sig.

Jag har även fastnat för en ny favoritserie som jag mer eller mindre blev påtvingad, "The Big Bang Theory", snacka om bokstavsdiagnoser på löpande band, så det är alltså en serie helt i min smak. :) Så för att avsluta det första inlägget på det nya året så citerar jag antagligen den roligaste kommentaren hittills på tv under mitt 2011; "Länge leve Betong."

-D.

2 kommentarer:

  1. Jag är med Dig, underbara själ !!! i " the new beginning ".

    SvaraRadera
  2. Åh Tack så mycket erik! :D

    SvaraRadera